Program do zarzadzania budowa

System POS to projekt gastronomiczny do prowadzenia każdego rodzaju obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe i tym podobne.

Dla słabych i ważniejszych lokali POS znacznie dużo kontroluje się w obsłudze zarówno małych lokali, kiedy oraz silnych sieci gastronomicznych. To istotne narzędzie, dopasowane do lekturze na każdej liczbie stanowisk POS. Projekt w jasny sposób usprawni wydawanie na konkretnych szczeblach menedżerskich, zapewniając pełną opiekę nad każdym etapem praktyki w lokalu. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na wydajność pracowników w kuchni a na sali, co przyśpieszy czas realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi natomiast planowanie smacznego menu.

Współpraca z drugimi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma narzędziami i sposobami, które usprawnią życie każdego lokalu. Tworzenie na indywidualnym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych czy same bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, oddziałują na krótszą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Popularny i zrozumiały sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników wchodząc na stok kosztów wdrożenia systemu.

FormexplodeZobacz naszą stronę www

Mienie z modułu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie wpisów do zamówień, współpraca z kasami lub drukarkami finansowymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie danych o wartościach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i rozliczanie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, umowy i saldo każdego stolika, grupowanie produktów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy obraz na salę, spis dodatków do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, informacje o zbyt wydłużonym czasie obsługi stolika, itp. Szybkość: przygotowanie i zmiana zamówień, drukowanie bonów w znaczeniu przygotowania dań, duża zmiana zamówień, pasek produktów szybkiego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa nowych form płatności.